Ciocolată albă și budincă de fructe de pădure

Ciocolată albă și budincă de fructe de pădure
Ciocolata alba & budinca de fructe de padure ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 31 de fani. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură și cremă, ouă, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Budincă Cu Fructe De Ciocolată Albă, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Albă, și Budincă De Pâine Cu Boabe De Ciocolată Albă-Cireșe.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor un vas de gratinat cu microunde de 1 litru sau un vas de tort cu microunde de 20 cm. Bateți împreună untul, zahărul, făina, ouăle și laptele cu un tel electric timp de 2-3 minute, până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Îndoiți ciocolata albă și majoritatea fructelor de pădure, turnați în vas, apoi cuptorul cu microunde la înălțime timp de 10-12 minute, până când se fixează și se usucă deasupra. Se lasă să stea 5 minute, înainte de a prăfui cu zahăr glazură și de a servi cu fructele de pădure rezervate și crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista