Ciocolată Albă-Cafea Caju Biscotti
Biscotti de cafea cu ciocolată albă-caju ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 95 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Ciocolată Irlandeză Cremă De Cafea Biscotti, Tort de cafea cu ciocolată marmorată cu Topping de Crumb de ciocolată-caju, și Biscotti De Ciocolată Albă Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 6 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, granulele de cafea instant, cacao, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată, sarea și nucșoara măcinată; adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă caju. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 7 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 12 inci.
Așezați rulourile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; pat la grosimea de 3/4 inch.
Presărați rulourile uniform cu 1 lingură de zahăr granulat.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 21 (1/2 inch). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți 20 de minute (fursecurile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt și răciți complet pe grătar.
Puneți ciocolata într-o pungă mică de plastic cu fermoar; cuptor cu microunde la 1 minut sau până când ciocolata este moale. Frământați punga până se omogenizează. Decupați o gaură mică în colțul sacului; stropiți ciocolată peste biscotti.