Ciocolată Albă Bucată Blonde Negrese
Ciocolată albă bucată Blonda negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 179 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ulei vegetal, extract de rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați BAKER ' s ONE BOWL ciocolată albă blondă Brownies, Cheryl ' s Chocolate Chip Blonde negrese, și M & M Blonde Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mare, bateți zahărul brun, untul, vanilia, extractul de rom și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Bateți făina, praful de copt și sarea la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă bucăți de ciocolată albă și nuci. În tigaie unsă de 13x9 inci, întindeți aluatul uniform.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când blatul este maro auriu și setat. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, bucăți de ciocolată semidulce cu microunde și ulei descoperite la 30 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește; se amestecă bine.
Întindeți glazura de ciocolată peste brownies. Dacă doriți, puneți glazura într-o pungă mică de plastic pentru depozitarea alimentelor și tăiați vârful mic dintr-un colț al pungii; stropiți glazura în linii diagonale peste brownies.
Lăsați să stea până când glazura este setată. Pentru brownies, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.