Ciocolată Albă-Afine Brownies

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Brownies cu ciocolată albă-afine. Această rețetă servește 16. Acest desert are 316 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Picante De Ciocolată Albă-Afine, Brownies cu lămâie de afine cu glazură de ciocolată albă, și Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu Cookie de alune) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 8 inci cu folie de aluminiu, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; ungeți ușor folia.
Pătrate de ciocolată cu microunde și unt într-un castron mare pentru microunde la 1 1/2 până la 2 minute sau până la topire și netezire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți în zaharuri granulate și brune.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, amestecând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți în făină, vanilie și sare. Se amestecă afinele uscate și ciocolata albă tocată în aluat.
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Coaceți la 350 timp de 44 până la 46 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese cu câteva firimituri umede. Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Ridicați brownies din tigaie, folosind părți folie ca mânere. Îndepărtați ușor folia și tăiați brownies în 16 pătrate.
Notă: Am testat cu afine uscate dulci de soare și bara de coacere cu ciocolată albă Ghirardelli.