Ciocolata Zeppole di San Giuseppe

Ciocolata Zeppole di San Giuseppe
Ciocolata Zeppole di San Giuseppe este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zeppole cu sos de ciocolată, Zeppole de portocale și ciocolată, și Vitel Giuseppe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică combinați apă, unt și sare. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn. Când amestecul ajunge doar la fierbere, adăugați vanilie. În timp ce amestecați, adăugați făina și zahărul, amestecând bine până când aluatul este neted și bine încorporat și se reunește într-o bilă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți amestecul de pe foc și transferați-l în vasul unui mixer cu suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se lasă să se răcească aproximativ cinci minute. Porniți mixerul la scăzut și adăugați câte un ou, mărind viteza la mediu pentru a încorpora complet. Odată ce aluatul este ușor și complet încorporat, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Pregătiți crema de patiserie: într-un castron mediu amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se combină. Apoi amestecați făina, vanilia și pudra de cacao până când se combină bine făina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați lapte în cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți laptele de pe foc. În timp ce bateți amestecul de ouă în mod constant, turnați încet laptele, amestecând pentru a încorpora. Odată ce amestecul de lapte și ouă a fost bine combinat, întoarceți amestecul în cratiță mică și reveniți la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Se încălzește amestecul pe mediu-mare până când crema de patiserie se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mediu, apoi se acoperă cu o folie de plastic (asigurați-vă că folia atinge crema direct, astfel încât să nu se formeze o piele la suprafață). Se pune la frigider să se răcească cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se toarnă ulei de canola într-un cuptor olandez mare la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Ulei de căldură la 360 F. în timp ce uleiul se încălzește, pregătiți zeppolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Tăiați douăzeci de pătrate de 2,5 inci de folie de aluminiu și periați folia cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie și potriviți punga cu un vârf de patiserie deschis în formă de stea de 1/2". Fără a ridica vârful, țeava două inele de aluat de 2 inci una peste alta (aceasta ar trebui să fie o mișcare continuă) pe fiecare pătrat de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Odată ce uleiul atinge temperatura adecvată, așezați cu grijă pătratele de folie cu zeppolul în uleiul de prăjit. Dacă aveți o strecurătoare largă și superficială, puteți așeza folia zeppole cu fața în jos în strecurătoare pentru a o transfera în ulei. Folia se va separa de zeppole în uleiul fierbinte cu puțin sau deloc efort după câteva momente. Folosiți clești rezistenți la căldură pentru a îndepărta folia. Gatiti pana se rumeneste apoi folosind clesti rezistenti la caldura intoarceti zeppolul si gatiti la acelasi grad de coacere, aproximativ 1 pana la 1 1/2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți mai mult de 2 până la 3 zeppole odată, deoarece supraaglomerarea va determina scăderea temperaturii uleiului. Folosiți clești sau strecurătoare pentru a îndepărta zeppolul din ulei, lăsând orice exces de ulei să se scurgă, apoi transferați-l într-o grătar pentru răcire. Testați primul zeppole pentru a vă asigura că interiorul este complet gătit, dacă nu, reglați timpul de gătit în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Când zeppole s-au răcit complet, țeavă puțină cremă în mijloc și în sus în jurul marginilor interioare într-un model învolburat. Praf cu zahăr de cofetărie și de sus cu o cireșă. Bucurați-vă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista