Ciocolata Zeppole di San Giuseppe

Ciocolata Zeppole di San Giuseppe
Ciocolata Zeppole di San Giuseppe este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zeppole cu sos de ciocolată, Zeppole de portocale și ciocolată, și Vitel Giuseppe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică combinați apă, unt și sare. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn. Când amestecul ajunge doar la fierbere, adăugați vanilie. În timp ce amestecați, adăugați făina și zahărul, amestecând bine până când aluatul este neted și bine încorporat și se reunește într-o bilă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți amestecul de pe foc și transferați-l în vasul unui mixer cu suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se lasă să se răcească aproximativ cinci minute. Porniți mixerul la scăzut și adăugați câte un ou, mărind viteza la mediu pentru a încorpora complet. Odată ce aluatul este ușor și complet încorporat, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pregătiți crema de patiserie: într-un castron mediu amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se combină. Apoi amestecați făina, vanilia și pudra de cacao până când se combină bine făina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați lapte în cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți laptele de pe foc. În timp ce bateți amestecul de ouă în mod constant, turnați încet laptele, amestecând pentru a încorpora. Odată ce amestecul de lapte și ouă a fost bine combinat, întoarceți amestecul în cratiță mică și reveniți la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Se încălzește amestecul pe mediu-mare până când crema de patiserie se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mediu, apoi se acoperă cu o folie de plastic (asigurați-vă că folia atinge crema direct, astfel încât să nu se formeze o piele la suprafață). Se pune la frigider să se răcească cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă ulei de canola într-un cuptor olandez mare la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Ulei de căldură la 360 F. în timp ce uleiul se încălzește, pregătiți zeppolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Tăiați douăzeci de pătrate de 2,5 inci de folie de aluminiu și periați folia cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie și potriviți punga cu un vârf de patiserie deschis în formă de stea de 1/2". Fără a ridica vârful, țeava două inele de aluat de 2 inci una peste alta (aceasta ar trebui să fie o mișcare continuă) pe fiecare pătrat de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Odată ce uleiul atinge temperatura adecvată, așezați cu grijă pătratele de folie cu zeppolul în uleiul de prăjit. Dacă aveți o strecurătoare largă și superficială, puteți așeza folia zeppole cu fața în jos în strecurătoare pentru a o transfera în ulei. Folia se va separa de zeppole în uleiul fierbinte cu puțin sau deloc efort după câteva momente. Folosiți clești rezistenți la căldură pentru a îndepărta folia. Gatiti pana se rumeneste apoi folosind clesti rezistenti la caldura intoarceti zeppolul si gatiti la acelasi grad de coacere, aproximativ 1 pana la 1 1/2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți mai mult de 2 până la 3 zeppole odată, deoarece supraaglomerarea va determina scăderea temperaturii uleiului. Folosiți clești sau strecurătoare pentru a îndepărta zeppolul din ulei, lăsând orice exces de ulei să se scurgă, apoi transferați-l într-o grătar pentru răcire. Testați primul zeppole pentru a vă asigura că interiorul este complet gătit, dacă nu, reglați timpul de gătit în consecință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Când zeppole s-au răcit complet, țeavă puțină cremă în mijloc și în sus în jurul marginilor interioare într-un model învolburat. Praf cu zahăr de cofetărie și de sus cu o cireșă. Bucurați-vă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista