Ciocolata Zeppole di San Giuseppe
Ciocolata Zeppole di San Giuseppe este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zeppole cu sos de ciocolată, Zeppole de portocale și ciocolată, și Vitel Giuseppe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică combinați apă, unt și sare. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce amestecați constant cu o lingură de lemn. Când amestecul ajunge doar la fierbere, adăugați vanilie. În timp ce amestecați, adăugați făina și zahărul, amestecând bine până când aluatul este neted și bine încorporat și se reunește într-o bilă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și transferați-l în vasul unui mixer cu suport.
Se lasă să se răcească aproximativ cinci minute. Porniți mixerul la scăzut și adăugați câte un ou, mărind viteza la mediu pentru a încorpora complet. Odată ce aluatul este ușor și complet încorporat, acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider pentru cel puțin 20 de minute.
Pregătiți crema de patiserie: într-un castron mediu amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se combină. Apoi amestecați făina, vanilia și pudra de cacao până când se combină bine făina. Pune deoparte.
Adăugați lapte în cratiță mică și aduceți la fierbere.
Scoateți laptele de pe foc. În timp ce bateți amestecul de ouă în mod constant, turnați încet laptele, amestecând pentru a încorpora. Odată ce amestecul de lapte și ouă a fost bine combinat, întoarceți amestecul în cratiță mică și reveniți la aragaz.
Se încălzește amestecul pe mediu-mare până când crema de patiserie se îngroașă până la o consistență asemănătoare budincii.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mediu, apoi se acoperă cu o folie de plastic (asigurați-vă că folia atinge crema direct, astfel încât să nu se formeze o piele la suprafață). Se pune la frigider să se răcească cel puțin 20 de minute.
Se toarnă ulei de canola într-un cuptor olandez mare la o adâncime de 2 inci.
Ulei de căldură la 360 F. în timp ce uleiul se încălzește, pregătiți zeppolul.
Tăiați douăzeci de pătrate de 2,5 inci de folie de aluminiu și periați folia cu ulei de măsline.
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie și potriviți punga cu un vârf de patiserie deschis în formă de stea de 1/2". Fără a ridica vârful, țeava două inele de aluat de 2 inci una peste alta (aceasta ar trebui să fie o mișcare continuă) pe fiecare pătrat de folie.
Odată ce uleiul atinge temperatura adecvată, așezați cu grijă pătratele de folie cu zeppolul în uleiul de prăjit. Dacă aveți o strecurătoare largă și superficială, puteți așeza folia zeppole cu fața în jos în strecurătoare pentru a o transfera în ulei. Folia se va separa de zeppole în uleiul fierbinte cu puțin sau deloc efort după câteva momente. Folosiți clești rezistenți la căldură pentru a îndepărta folia. Gatiti pana se rumeneste apoi folosind clesti rezistenti la caldura intoarceti zeppolul si gatiti la acelasi grad de coacere, aproximativ 1 pana la 1 1/2 minute pe fiecare parte. Nu gătiți mai mult de 2 până la 3 zeppole odată, deoarece supraaglomerarea va determina scăderea temperaturii uleiului. Folosiți clești sau strecurătoare pentru a îndepărta zeppolul din ulei, lăsând orice exces de ulei să se scurgă, apoi transferați-l într-o grătar pentru răcire. Testați primul zeppole pentru a vă asigura că interiorul este complet gătit, dacă nu, reglați timpul de gătit în consecință.
Când zeppole s-au răcit complet, țeavă puțină cremă în mijloc și în sus în jurul marginilor interioare într-un model învolburat. Praf cu zahăr de cofetărie și de sus cu o cireșă. Bucurați-vă imediat.