Ciocolata-Unt De Arahide Caramele
Ciocolata-unt de arahide caramele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 444 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt de arahide cremos, chipsuri de ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Sărat Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Ciocolată Albă Toffee Unt De Arahide Brownies, și Covrig și Toffee unt de arahide ciocolată Brownies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Răspândiți migdalele într-o tigaie superficială; coaceți până când sunt ușor prăjite și parfumate, 5 până la 7 minute, agitând tigaia la jumătatea drumului.
Se scoate într-un castron pentru a se răci, apoi se toacă mărunt.
Tapetați o foaie de copt de 15 pe 10 inci cu folie; ceață cu spray de gătit. Aranjați biscuiții într-un singur strat pe foaie, rupând biscuiții după cum este necesar pentru a se potrivi.
Aduceți untul și zahărul la fiert într-o tigaie mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe timp de 3 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Întindeți amestecul uniform peste biscuiți.
Coaceți timp de 13 minute.
Scoateți foaia din cuptor; adăugați unt de arahide în păpuși. Reveniți la cuptor până când untul de arahide începe să se topească, 1 până la 2 minute.
Transferați foaia într-un suport de sârmă.
Întindeți untul de arahide uniform.
Presărați ambele tipuri de chipsuri de ciocolată; lăsați să stea până când chipsurile se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Întindeți chipsurile peste untul de arahide.
Lăsați să stea 30 de minute.
Puneți foaia în frigider; se răcește până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute. Se rupe în aproximativ 20 de bucăți. Se dă la frigider într-un recipient etanș până la 1 săptămână.