Ciocolata-Unt De Arahide Baruri
Ciocolata-unt de arahide Baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, și Unt De Arahide-Batoane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați unt de arahide, bătând bine. Bateți în ou și albus de ou.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând cu un bici. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt de arahide, bătând până se amestecă (aluatul va fi gros).
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 26 până la 28 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Așezați ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă ușor fierbinte; topiți chipsurile de ciocolată, amestecând până se omogenizează.
Întindeți ciocolata uniform deasupra. Se răcește complet pe un suport de sârmă.