Ciocolata Smooches Alune

Ciocolata Smooches Alune
Ciocolata alune Smooches este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați alune, bicarbonat de sodiu, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolata-Alune Smooches, Smooches De Ciocolată-Alune: Baci D ' Alassio, și Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți oala mare de apă la fiert și adăugați bicarbonatul de sodiu. Aruncați alunele, readuceți la fierbere și albiți 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
AluneAlune
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți alunele într-un colizor, apoi întindeți-le pe o foaie de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Se introduce la cuptor și se prăjește 8 până la 10 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor, așezați un prosop de bucătărie peste tigaie și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Frecați alunele răcite între palme; piei ar trebui să alunece imediat. Puneți deoparte 50 de alune întregi. Se macină restul foarte fin într-un robot de bucătărie echipat cu lama metalică și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Puneți zahărul și smântâna grea într-un vas mediu și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați ciocolata tocată, lăsați să stea 2 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Bateți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se toarnă ganache în vasul unui mixer electric și se lasă să se răcească până se fixează. Montați mașina cu o paletă și bateți ganache-ul setat la viteză medie până când este aerat și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți alunele măcinate rezervate și lichiorul dacă folosiți. Bateți bine pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
36 De Alune întregi Albite, Prăjite36 De Alune întregi Albite, Prăjite
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Încărcați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inci. Aliniați o foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată. Scoateți bile de 1/2 inch. Deasupra fiecărei bile, apăsați una dintre alunele prăjite întregi rezervate până când este îngropată pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Puneți tigaia în frigider pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pentru a acoperi, așezați ciocolata temperată într-un castron mediu. Aliniați 2 foi de copt cu pergament sau hârtie cerată. Ia-ți 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Așezați o bilă cu vârf de piuliță pe vârfurile unei furculițe, piuliță în sus. Coborâți furculița în ciocolata topită, acoperind complet. Ridicați furca în sus, întrerupeți 3 secunde pentru a permite scurgerea excesului de ciocolată, apoi rulați partea de jos a furculiței de-a lungul vârfului bolului pentru a îndepărta excesul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Așezați furculița pe tigaie cu hârtie și folosiți a doua furculiță pentru a împinge bomboanele în timp ce retrageți prima furculiță (este mai ușor decât pare). Țineți piulița tot timpul. Repetați cu centrele rămase. Dacă este cald, așezați bomboanele finite la frigider pentru a le seta; altfel se vor seta la temperatura camerei reci (65 de grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Ambele aceste bomboane face mare cadouri de Crăciun ambalate în cutii mici sau coșuri. Ele sunt implicate, dar se poate face cu ușurință în loturi mari. O zi de muncă poate da multe daruri. Puteți face un dublu de lot triplu de ganache de trufe și împărțiți-l, bătând diferite arome în diferite părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista