Ciocolata Smooches Alune
Ciocolata alune Smooches este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați alune, bicarbonat de sodiu, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolata-Alune Smooches, Smooches De Ciocolată-Alune: Baci D ' Alassio, și Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți oala mare de apă la fiert și adăugați bicarbonatul de sodiu. Aruncați alunele, readuceți la fierbere și albiți 10 secunde.
Scurgeți alunele într-un colizor, apoi întindeți-le pe o foaie de copt într-un singur strat.
Se introduce la cuptor și se prăjește 8 până la 10 minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor, așezați un prosop de bucătărie peste tigaie și lăsați să se răcească complet.
Frecați alunele răcite între palme; piei ar trebui să alunece imediat. Puneți deoparte 50 de alune întregi. Se macină restul foarte fin într-un robot de bucătărie echipat cu lama metalică și se lasă deoparte.
Puneți zahărul și smântâna grea într-un vas mediu și dați la fiert.
Adăugați ciocolata tocată, lăsați să stea 2 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Se toarnă ganache în vasul unui mixer electric și se lasă să se răcească până se fixează. Montați mașina cu o paletă și bateți ganache-ul setat la viteză medie până când este aerat și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți alunele măcinate rezervate și lichiorul dacă folosiți. Bateți bine pentru a combina bine.
Încărcați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inci. Aliniați o foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată. Scoateți bile de 1/2 inch. Deasupra fiecărei bile, apăsați una dintre alunele prăjite întregi rezervate până când este îngropată pe jumătate.
Puneți tigaia în frigider pentru a se răci complet.
Pentru a acoperi, așezați ciocolata temperată într-un castron mediu. Aliniați 2 foi de copt cu pergament sau hârtie cerată. Ia-ți 2 furci.
Așezați o bilă cu vârf de piuliță pe vârfurile unei furculițe, piuliță în sus. Coborâți furculița în ciocolata topită, acoperind complet. Ridicați furca în sus, întrerupeți 3 secunde pentru a permite scurgerea excesului de ciocolată, apoi rulați partea de jos a furculiței de-a lungul vârfului bolului pentru a îndepărta excesul de ciocolată.
Așezați furculița pe tigaie cu hârtie și folosiți a doua furculiță pentru a împinge bomboanele în timp ce retrageți prima furculiță (este mai ușor decât pare). Țineți piulița tot timpul. Repetați cu centrele rămase. Dacă este cald, așezați bomboanele finite la frigider pentru a le seta; altfel se vor seta la temperatura camerei reci (65 de grade).
Ambele aceste bomboane face mare cadouri de Crăciun ambalate în cutii mici sau coșuri. Ele sunt implicate, dar se poate face cu ușurință în loturi mari. O zi de muncă poate da multe daruri. Puteți face un dublu de lot triplu de ganache de trufe și împărțiți-l, bătând diferite arome în diferite părți.