Ciocolata Sarata-Caramele Pecan
Ciocolata sarata-caramele Pecan este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. O porție conține 426 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, și Caramel De Cracker Graham Cu Ciocolată Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pecanele pe o foaie de copt cu margini și gătiți, amestecând ocazional, până la prăjit, aproximativ 8 minute. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați aproximativ. Împărțiți în 2 loturi; tăiați 1 lot fin. Puneți ambele loturi deoparte.
Puneți zahăr, unt, sare și 3/4 cană de apă într-un 4-qt. cratiță la foc mediu (vezi note). Când untul și zahărul sunt topite, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul devine maro auriu intens și măsoară 310 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia (amestecul se va bule) și nucile pecan tocate mărunt.
Se toarnă într-un 10-cu 15-in. foaie de copt cu ramă.
Lăsați caramelul să se răcească până se fixează, cel puțin 30 de minute. (Pentru bucăți uniforme, puteți "înscrie" caramelul tăind-o cu un cuțit ascuțit după ce s-a întins timp de aproximativ 10 minute, marcând în 5 benzi pe lungime și 8 benzi transversal pentru a produce 40 de bucăți. Ștergeți cuțitul curat cu apă caldă după fiecare felie pentru o tăiere mai ușoară.)
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol metalic mediu. Completați un 8-sau 10-in. tigaie cu 1/2 in. apă și se aduce la fierbere. Scoateți focul și puneți vasul cu ciocolată în apă.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Se amestecă ciocolata până se topește.
Se toarnă peste caramel; cu un cuțit sau o spatulă offset, se întinde uniform.
Presărați ciocolată cu nuci pecan tocate aproximativ.
Lăsați să stea 20 de minute sau până când ciocolata este rece, dar încă puțin moale.
Se presară cu flori de sel. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Pentru a elimina, răsuciți ușor tigaie pentru a elibera caramele, apoi se taie sau rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.