Ciocolata sarata-caramele Pecan este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. O porție conține 426 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, și Caramel De Cracker Graham Cu Ciocolată Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți pecanele pe o foaie de copt cu margini și gătiți, amestecând ocazional, până la prăjit, aproximativ 8 minute. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați aproximativ. Împărțiți în 2 loturi; tăiați 1 lot fin. Puneți ambele loturi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Puneți zahăr, unt, sare și 3/4 cană de apă într-un 4-qt. cratiță la foc mediu (vezi note). Când untul și zahărul sunt topite, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul devine maro auriu intens și măsoară 310 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bomboane
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă vanilia (amestecul se va bule) și nucile pecan tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Vanilie
5
Se toarnă într-un 10-cu 15-in. foaie de copt cu ramă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Lăsați caramelul să se răcească până se fixează, cel puțin 30 de minute. (Pentru bucăți uniforme, puteți "înscrie" caramelul tăind-o cu un cuțit ascuțit după ce s-a întins timp de aproximativ 10 minute, marcând în 5 benzi pe lungime și 8 benzi transversal pentru a produce 40 de bucăți. Ștergeți cuțitul curat cu apă caldă după fiecare felie pentru o tăiere mai ușoară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Se toacă ciocolata și se pune într-un bol metalic mediu. Completați un 8-sau 10-in. tigaie cu 1/2 in. apă și se aduce la fierbere. Scoateți focul și puneți vasul cu ciocolată în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
8
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
9
Se toarnă peste caramel; cu un cuțit sau o spatulă offset, se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Cuțit
10
Presărați ciocolată cu nuci pecan tocate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Ciocolata
11
Lăsați să stea 20 de minute sau până când ciocolata este rece, dar încă puțin moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
12
Se presară cu flori de sel. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
13
Pentru a elimina, răsuciți ușor tigaie pentru a elibera caramele, apoi se taie sau rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.