Ciocolata Rom Bile I

Bile de rom de ciocolată s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetărie, pudră de cacao, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Bile De Aluat Pentru Biscuiți Cu Ciocolată Înmuiată Cu Ciocolată, și Bile De Rom De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați napolitane de vanilie zdrobite, 3/4 cană zahăr de cofetari, cacao și nuci. Se amestecă în sirop de porumb și rom.
Se modelează în bile de 1 inch și se rulează în zahăr suplimentar pentru cofetari. A se păstra într-un recipient etanș timp de câteva zile pentru a dezvolta aroma.
Rulați din nou în zahărul cofetarilor înainte de servire.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca cadre Oda La Perle spumante Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Cadru Oda pentru perle spumante Albarino]()
Cadru Oda pentru perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe gust de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este o supraîncărcare aproape senzorială, dar când vă întoarceți pe pământ, citricele, saramura și fructele de piatră se instalează cu un element de fructe exotice care vă lasă să vă așezați și să luați evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de micro-producție care va păstra cu siguranță sensul Într-o stare profundă de intrigă satisfăcătoare.