Ciocolata Neagra Creme Brulee
Ciocolata neagra Creme Brulee ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 339 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați barul nestle casa de taxare a lui unu bar de coacere cu ciocolată, frișcă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 13 fani. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Cremă de ciocolată neagră Brulee cu zahăr vanilat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți cremă, jumătate și jumătate și extract de vanilie în cratiță mare. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Adăugați ciocolată; bateți până se topește și se omogenizează.
Bateti galbenusurile de ou si 1/3 cana de zahar in bol mixer mare. Treceți treptat în amestecul de ciocolată.
Se toarnă amestecul prin sită fină în șase 4-uncie ramekins sau cupe cremă.
Așezați ramekins în vas de copt de 13 x 9 inci; umpleți tigaia cu apă fierbinte la adâncimea de 1 inch.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când cremele se mișcă ușor când tigaia este agitată. Răciți cremele în apă până când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Scoateți cremele din apă; la frigider timp de 2 ore. Acoperiți cu folie de plastic; continuați să refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Presărați 1 linguriță de zahăr peste vârfurile fiecărei creme.
Așezați cremă pe foaia de copt. Se fierbe timp de 3 minute sau până când zahărul este topit și caramelizat (rotiți tigaia după cum este necesar pentru a preveni arderea). Alternativ, blaturile pot fi caramelizate folosind lanterna de bucătărie. La frigider timp de 2 ore, astfel încât toppingul să se întărească și crema să se răcească și să se fixeze.