Ciocolata-muiată CRM-Me De Menthe Marshmallows

Ciocolata-muiată CRM-Me De Menthe Marshmallows
Ciocolata-muiată Cr Crumpulme De Menthe Marshmallows ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 64 de porții cu 183 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, zahăr de cofetari, CR pcormme de menthe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata-muiată CRM-Me De Menthe Marshmallows, CR. M. De Menthe Marshmallows, și Creme De Menthe Chocolate Chip Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
SitaSita
2
Puneți 1/3 cană de apă și CR aproxumme de menthe în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
3
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa și CR.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De MentheCreme De Menthe
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
5
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bateți extractul de mentă și colorantul alimentar verde, adăugând mai multe pentru o culoare verde mai închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Extract De MentăExtract De Mentă
BezeleBezele
Sirop SimpluSirop Simplu
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
9
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
12
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows dreptunghiulare, tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în sferturi, pentru a forma un total de 32 de dreptunghiuri.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
14
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata și scurtați, amestecând până la omogenizare. Lucrând cu o marshmallow la un moment dat, periați din nou marshmallow pentru a îndepărta orice exces de zahăr al cofetarilor, apoi înmuiați o parte netedă de aproximativ 1/8 inch în ciocolată pentru a o acoperi, răzuind orice exces de ciocolată pe marginea bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
BezeleBezele
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
15
Transferați, cu ciocolata în sus, într-o grătar așezată peste o foaie de copt și lăsați să stea până când ciocolata este setată. Faceți înainte: Marshmallows—fără ciocolată—pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună. Marshmallows cu ciocolată pot fi păstrate în același mod, dar se vor păstra doar aproximativ 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista