Ciocolata-muiată CRM-Me De Menthe Marshmallows

Ciocolata-muiată Cr Crumpulme De Menthe Marshmallows ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 64 de porții cu 183 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, zahăr de cofetari, CR pcormme de menthe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata-muiată CRM-Me De Menthe Marshmallows, CR. M. De Menthe Marshmallows, și Creme De Menthe Chocolate Chip Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Puneți 1/3 cană de apă și CR aproxumme de menthe în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa și CR.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bateți extractul de mentă și colorantul alimentar verde, adăugând mai multe pentru o culoare verde mai închisă.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows dreptunghiulare, tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în sferturi, pentru a forma un total de 32 de dreptunghiuri.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces.
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata și scurtați, amestecând până la omogenizare. Lucrând cu o marshmallow la un moment dat, periați din nou marshmallow pentru a îndepărta orice exces de zahăr al cofetarilor, apoi înmuiați o parte netedă de aproximativ 1/8 inch în ciocolată pentru a o acoperi, răzuind orice exces de ciocolată pe marginea bolului.
Transferați, cu ciocolata în sus, într-o grătar așezată peste o foaie de copt și lăsați să stea până când ciocolata este setată. Faceți înainte: Marshmallows—fără ciocolată—pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună. Marshmallows cu ciocolată pot fi păstrate în același mod, dar se vor păstra doar aproximativ 2 zile.