Această rețetă servește 12 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 1464 calorii, 19g de proteine, și 111g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole de vanilie, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată Double-the-love, Tort De Ciocolată Dragoste Adevărată, și Tort De Dragoste Cu Ciocolată Cu Cireșe Și Băutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți 12 inele de copt cu spray și aranjați-le pe o foaie de copt unsă și căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați untul și ciocolata într-un bol din oțel inoxidabil peste un cazan dublu. Se topește până se formează o textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți vasul peste un răcitor dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
* Nota lui Cook: acesta este ca un cazan dublu, cu excepția faptului că vasul de jos este umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați zahărul și ouăle într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Îndoiți încet ouăle în amestecul de ciocolată și unt, apoi pliați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Umpleți inelele de copt 1/2-pline cu aluatul.
7
Coaceți la cuptor până când părțile laterale s-au setat, dar centrul este lucios, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi ridicați inelul de copt de pe fiecare tort.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru asamblare, adăugați 1 până la 2 linguri creme Anglaise pe fiecare farfurie de servire.
10
Adăugați sosul butterscotch pe farfurii folosind un design fantezist. Faceți același lucru cu coulisul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
Cu 50 De Calorii
11
Adăugați o bucată de fistic Tuile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Transferați prăjiturile topite din foaia de copt pe plăcile de deasupra sosurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Stropiți sosul de ciocolată deasupra și garnisiți cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
14
Într-un vas mediu la foc mediu, adăugați smântâna, fasolea de vanilie și semințele, zahărul și gălbenușurile de ou. Se amestecă cu spatula de cauciuc atingând direct partea inferioară a tigaiei, menținând amestecul în mișcare fără a se lipi. Gatiti amestecul la foc mediu timp de 15 minute pana cand amestecul se strange. Se strecoară și se răcește peste o baie de gheață până se omogenizează, se îngroașă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați boabele și siropul într-un blender. Puree, apoi tulpina și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Amestecați zahărul și apa împreună într-o oală. Gatiti la foc mare pana se ingroasa si zaharul s-a dizolvat complet. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Se amestecă ingredientele umede împreună într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Îndoiți umedul cu uscat, puțin la un moment dat, până când este încorporat.
21
Se toarnă uniform deasupra unei foi de copt căptușite cu silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
22
Coaceți timp de 5 minute. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Adăugați ciocolata, apa și untul la un cazan dublu. Se amestecă până se topește, apoi se răcește și se strecoară deasupra prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)