Această rețetă servește 12 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 1464 calorii, 19g de proteine, și 111g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole de vanilie, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată Double-the-love, Tort De Ciocolată Dragoste Adevărată, și Tort De Dragoste Cu Ciocolată Cu Cireșe Și Băutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți 12 inele de copt cu spray și aranjați-le pe o foaie de copt unsă și căptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați untul și ciocolata într-un bol din oțel inoxidabil peste un cazan dublu. Se topește până se formează o textură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți vasul peste un răcitor dublu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
* Nota lui Cook: acesta este ca un cazan dublu, cu excepția faptului că vasul de jos este umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați zahărul și ouăle într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Îndoiți încet ouăle în amestecul de ciocolată și unt, apoi pliați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Umpleți inelele de copt 1/2-pline cu aluatul.
7
Coaceți la cuptor până când părțile laterale s-au setat, dar centrul este lucios, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi ridicați inelul de copt de pe fiecare tort.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Pentru asamblare, adăugați 1 până la 2 linguri creme Anglaise pe fiecare farfurie de servire.
10
Adăugați sosul butterscotch pe farfurii folosind un design fantezist. Faceți același lucru cu coulisul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Cereale Granola Fara Stafide
Cu 50 De Calorii
11
Adăugați o bucată de fistic Tuile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
12
Transferați prăjiturile topite din foaia de copt pe plăcile de deasupra sosurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Stropiți sosul de ciocolată deasupra și garnisiți cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Struguri Roșii Fără Sâmburi
14
Într-un vas mediu la foc mediu, adăugați smântâna, fasolea de vanilie și semințele, zahărul și gălbenușurile de ou. Se amestecă cu spatula de cauciuc atingând direct partea inferioară a tigaiei, menținând amestecul în mișcare fără a se lipi. Gatiti amestecul la foc mediu timp de 15 minute pana cand amestecul se strange. Se strecoară și se răcește peste o baie de gheață până se omogenizează, se îngroașă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați boabele și siropul într-un blender. Puree, apoi tulpina și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Amestecați zahărul și apa împreună într-o oală. Gatiti la foc mare pana se ingroasa si zaharul s-a dizolvat complet. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
18
Se amestecă ingredientele umede împreună într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
19
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
20
Îndoiți umedul cu uscat, puțin la un moment dat, până când este încorporat.
21
Se toarnă uniform deasupra unei foi de copt căptușite cu silpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
22
Coaceți timp de 5 minute. Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
23
Adăugați ciocolata, apa și untul la un cazan dublu. Se amestecă până se topește, apoi se răcește și se strecoară deasupra prăjiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm