Ciocolata Menta Thumbprints

Ciocolata Menta Thumbprints
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Serious Eats are 215 de fani. Un amestec de extract de vanillan, extract de mentă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amprente De Ciocolată-Mentă, Amprente De Ciocolată-Mentă, și Amprente De Ciocolată Umplute Cu Mentă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face amprentele de mentă de ciocolată: topiți ciocolata neagră și ciocolata de mentă împreună într-un cuptor cu microunde sau la un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Cookie De AmprentăCookie De Amprentă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Bateți până se omogenizează, apoi lăsați-l deoparte să se răcească.  
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, pudra de cacao și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați zaharurile granulate și brune și bateți cu viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
6
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și bateți din nou până se combină. Răzuiește ciocolata în mixer și bate doar până se încorporează. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului și adăugați amestecul de făină dintr-o dată. Bateți la viteză mică, răzuind ocazional partea bolului, până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Transferați-l pe o foaie de folie de plastic și bateți-l într-un disc; înfășurați-l și refrigerați-l până când este răcit și ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. 
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se toarnă zahărul grosier într-un castron puțin adânc. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Cu mâinile curate, formați bile de aluat de mărimea unei linguri, având grijă să nu aibă bulgări sau crăpături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Rotiți fiecare bilă în zahărul grosier și așezați-o pe o foaie de copt pregătită. Folosiți degetul mare sau un diblu mic pentru a face o indentare în centrul cookie-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți timp de 10 minute, scoateți foaia din cuptor și folosiți degetul mare sau diblul pentru a face indentarea mai vizibilă. Întoarceți foile la cuptor și coaceți încă 4 până la 5 minute.(Acestea sunt tipul de cookie—uri care se pot coace foarte repede-scoateți-le la primele semne de crăpare.) Puneți foile de copt pe o grătar să se răcească timp de 5 minute. Folosiți o spatulă pentru a transfera cookie-urile pe raft pentru a se răci complet înainte de a le umple. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați ciocolata albă într-o ceașcă de măsurare din sticlă cu un gura de turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Puneți crema într-un castron sau o cană sigură pentru cuptorul cu microunde și puneți-o la microunde la putere mare până fierbe, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolata albă și se lasă să stea 30 de secunde, apoi se bate până se omogenizează. Se amestecă extractul de mentă. Umpleți prăjiturile cu amprenta degetului mare cu ganache de ciocolată albă și puneți-le la frigider până se fixează, aproximativ 30 de minute. Notă: Aceste cookie-uri au un gust excelent la temperatura camerei sau direct de la frigider. Pot fi păstrate într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista