Ciocolata-Menta Biscotti
Ciocolata-menta Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1435 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână extract de mentă, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolata Menta Biscotti, Ciocolata Menta Biscotti, și Ciocolata Menta Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. foaie de biscuiți cu grăsime ușoară.
Se amestecă zahărul, untul, extractul de mentă și ouăle într-un castron mare cu lingura până se amestecă. Se amestecă făina, praful de copt și sarea. Se amestecă 1/2 cană de bomboane și 1/2 cană de chipsuri de ciocolată (aluatul va fi rigid). Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în dreptunghi de 10x2 inci pe foaia de cookie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia cookie 15 minute.
Tăiați transversal în felii de 1/2 inch.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de prăjituri.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când este maro deschis și crocant. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă.
Topiți chipsurile de ciocolată la foc mic, amestecând ocazional. Înmuiați jumătate din fiecare biscotti în ciocolată topită; se presară cu bomboane zdrobite. Se răcește complet pe hârtie cerată.