Ciocolata Marshmallow Peeps
Ciocolata Marshmallow Peeps ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de pudră de cacao, sirop de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marshmallow Peeps, Marshmallow Peeps sandwich-uri Cookie, și Peeps Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2/3 cană de apă în vasul de amestecare al mixerului în picioare și presărați gelatina deasupra.
Lăsați să stea până când gelatina este absorbită în apă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Presărați suficient zahăr pentru a acoperi generos fundul foii de copt cu margini. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, amestecați 1/2 cană de apă rămasă cu 2 căni de zahăr și sirop de porumb.
Se încălzește la foc mediu-mare până când amestecul ajunge să fiarbă, amestecând pentru a dizolva zahărul. Când amestecul ajunge la fierbere, opriți agitarea. Continuați să gătiți până când amestecul înregistrează 240 F. ocazional periați părțile laterale ale tigaiei cu apă în timp ce amestecul gătește.
Când siropul de zahăr ajunge la temperatură, se toarnă peste gelatină și se amestecă ușor pentru a se combina.
Lăsați amestecul să stea să se răcească scurt, aproximativ 10 minute. Apoi bateți la viteză medie-mare până la lumină, pufoasă și consistența cremei de ras, aproximativ 10 minute. Îndoiți ușor vanilia și cacao până se combină.
Puneți o lingură mică de marshmallow pe farfurie. Dacă nu își păstrează forma, puneți vasul de amestecare peste tigaia cu apă cu gheață până când marshmallow se îngroașă până la punctul în care își păstrează forma. Umpleți sacul de patiserie și puii de țeavă (Vezi nota).
Lăsați puii să stea timp de 10 minute pentru a se fixa și apoi presărați zahăr pentru a acoperi. Folosiți scobitoarea pentru a tampona ochii de ciocolată pe pui.