Ciocolata Marshmallow Peeps

Ciocolata Marshmallow Peeps
Ciocolata Marshmallow Peeps ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de pudră de cacao, sirop de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marshmallow Peeps, Marshmallow Peeps sandwich-uri Cookie, și Peeps Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 2/3 cană de apă în vasul de amestecare al mixerului în picioare și presărați gelatina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea până când gelatina este absorbită în apă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Presărați suficient zahăr pentru a acoperi generos fundul foii de copt cu margini. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-o cratiță medie, amestecați 1/2 cană de apă rămasă cu 2 căni de zahăr și sirop de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se încălzește la foc mediu-mare până când amestecul ajunge să fiarbă, amestecând pentru a dizolva zahărul. Când amestecul ajunge la fierbere, opriți agitarea. Continuați să gătiți până când amestecul înregistrează 240 F. ocazional periați părțile laterale ale tigaiei cu apă în timp ce amestecul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Când siropul de zahăr ajunge la temperatură, se toarnă peste gelatină și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Lăsați amestecul să stea să se răcească scurt, aproximativ 10 minute. Apoi bateți la viteză medie-mare până la lumină, pufoasă și consistența cremei de ras, aproximativ 10 minute. Îndoiți ușor vanilia și cacao până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
8
Puneți o lingură mică de marshmallow pe farfurie. Dacă nu își păstrează forma, puneți vasul de amestecare peste tigaia cu apă cu gheață până când marshmallow se îngroașă până la punctul în care își păstrează forma. Umpleți sacul de patiserie și puii de țeavă (Vezi nota).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați puii să stea timp de 10 minute pentru a se fixa și apoi presărați zahăr pentru a acoperi. Folosiți scobitoarea pentru a tampona ochii de ciocolată pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista