Ciocolata Indesata-Gem Baruri
Chunky ciocolata-gem baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, praf de copt calumet, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 39 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata indesata nuci baruri, Ciocolata Neagra Indesata Baruri, și Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, zahărul și praful de copt într-un castron mare până se amestecă.
Tăiați untul cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați ovăz, nucă de cocos și nuci; se amestecă bine.
Apăsați jumătate amestecul firimituri pe partea de jos a pan 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; se presara cu ciocolata. Se acoperă cu gem și amestecul rămas de crumb.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.