Ciocolata Fleac

Ciocolata Fleac
Ciocolata fleac ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. O porție conține 378 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 55 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr brun, făină de auto-creștere, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Fleac, Ciocolata Fleac, și Ciocolată Fleac Pentru Doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți și făinați o tigaie de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron, bateți ouăle și untul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahărul brun, apoi adăugați treptat făina și amestecați bine. Se amestecă vanilia. Îndoiți nucile, chipsurile de ciocolată și nuca de cocos, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 25 până la 30 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pregătiți budinca conform instrucțiunilor pachetului.
6
Se lasă să se răcească ușor.
7
Bateți smântâna cu zahărul pudră până se înăbușesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Zdrobiți brownie-ul în bucăți și apoi stratificați o treime într-un bol mare de sticlă. Puneți jumătate de budincă peste negrese. Puneți jumătate de frișcă peste budincă și împrăștiați o treime de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se presară cu câteva arahide tocate, se lingurează jumătatea rămasă de budincă și frisca și se presară cu alte arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
10
Strat restul de o treime brownie, stropiți cu sos de ciocolată și garnisiți cu frunze de mentă. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista