Ciocolata Fistic Subtiaza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fisticul de ciocolată. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de extract de migdale, ulei de măsline, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fistic-Ghimbir Se Subțiază, Fistic-Cardamom Se Subțiază, și Espresso Portocaliu De Ciocolată Se Subțiază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 8 cm pe 4 cm cu folie antiaderentă sau ungeți bine și tapetați cu pergament paper.In un castron mic, amestecați împreună făina, pudra de cacao și sarea. Set aside.In un bol mare de amestecare, bateți albușurile de ou până când încep să se formeze vârfuri tari. Cu mixerul, adăugați treptat zahărul câte o lingură de grămadă, urmată de extracte și ulei de măsline.Cu o racletă mare de cauciuc sau silicon, pliați ușor amestecul de făină – veți pierde o parte din volum atunci când faceți acest lucru, dar este în regulă. Îndoiți piulițele,
Întindeți aluatul uniform în tigaia de pâine și coaceți pe raftul central timp de 25 de minute sau până când apare setat.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de o oră, apoi ridicați din tigaie și răciți complet. Sau îl puteți răci (ceea ce face mai ușor felierea) până când este gata pentru a doua coacere.
Încălziți cuptorul la 200 de grade F. Puneți pâinea de ciocolată pe o tăietură. Folosind un cuțit mare zimțat, feliați bucăți groase de 1/4 inch și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți bucățile aproximativ o oră la 200 de grade.
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.