Ciocolata Fierbinte Prajiturele

Ciocolata Fierbinte Prajiturele
Ciocolata fierbinte prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,7 USD pe porție. Acest desert are 377 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, amestec de prăjituri alimentare betty devil, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Catifea roșie fierbinte lava prajiturele, Miezul Nopții Topit Brownie Prajiturele, și Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fierbe. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și amestecul este neted. Se da la frigider aproximativ 1 ora, amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți cuptorul la 177°.grăsime și făină 24 de cupe mari (2 3/4x1 1/4-inch) pentru brioșe (Tigăi întunecate sau antiaderente nu sunt recomandate). Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
CuptorCuptor
3
Așezați 1/4 cană de aluat în fiecare cană de briose. Lingură 1 lingură amestec de ciocolată rece deasupra aluatului în centrul fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
4
Coaceți 20 până la 23 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă. Se răcește 1 minut. Scoateți cu grijă din tigaie; așezați pe hârtie pergament de gătit. Se răcește 10 minute. Îngheț cu glazură de ciocolată. Chiar înainte de servire, presărați cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Se ornează cu felii de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
6
Se servește cald. Depozitați ușor acoperit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista