Ciocolata Fara Gluten Chex Caramel Crunch
Fără Gluten Chex Ciocolata Caramel Crunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Porumb Caramel Chex Fără Gluten, Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten, și Ballpark Caramel Popcorn Crunch: Un Tratament Fără Agitație, Cu 4 Ingrediente, Natural Fără Gluten Și Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare cu microunde, măsurați cerealele; pus deoparte. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
În ceașcă de măsurare cu microunde cu 2 cani, zahăr brun cu microunde, unt și sirop de porumb descoperit la 1 până la 2 minute, amestecând după 1 minut, până se topește și se omogenizează. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se dizolvă.
Se toarnă peste cereale, amestecând până se acoperă uniform. Cuptor cu microunde la 3 minute, amestecând în fiecare minut.
Răspândiți pe foaia de cookie. Se răcește 10 minute. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.
În bolul mic cu microunde, chipsurile de copt cu vanilie cu microunde neacoperite la înălțime aproximativ 1 minut 30 de secunde sau până când chipsurile pot fi agitate netede (bolul va fi fierbinte).
Stropiți peste gustare. Se dă la frigider până se fixează. A se păstra într-un recipient bine acoperit.