Ciocolata-Earl Grey Shortbread Monede
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați monedele de pâine scurtă Chocolate-Earl Grey. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 40 de calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată Earl Grey cu năut Shortbread / dulciuri, Cupcakes Earl Grey Cu Cremă De Unt Earl Grey Cu Lămâie, și Ciocolata Earl Grey Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul granulat și frunzele de ceai în vasul robotului de bucătărie și măcinați timp de 1 minut, sau până când frunzele sunt tocate foarte fin.
Adăugați untul, făina, cacao și sarea și procesați timp de aproximativ 45 de secunde. Răsturnați vasul și rupeți orice aglomerări mari cu spatula. Procesați încă 15 până la 30 de secunde, până când aluatul arată uniform întunecat și formează aglomerări mari, shaggy. Aruncați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați ușor de mai multe ori, doar pentru a-l aduce împreună.
Strângeți aluatul într-un buștean de aproximativ 12 inci lungime și aproximativ 1 inch în diametru și rotiți-l ușor înainte și înapoi până se omogenizează. Nu adăugați făină dacă aluatul este lipicios—pur și simplu puneți la frigider aluatul timp de 15 sau 20 de minute pentru a întări untul, apoi încercați din nou.
Dacă doriți, presărați zahărul de șlefuit pe suprafața de lucru alături de buștean și rulați ușor buștenul în zahăr, întorcându-l pentru a acoperi uniform.
Tăiați o bucată de folie de plastic cu câțiva centimetri mai lungă decât buștenul și centrați buștenul la o margine lungă a învelișului.
Rulați buștenul în folie, astfel încât să fie strâns legat de plastic. Răsuciți capetele foliei pentru a fixa buștenul și pentru a ajuta la crearea unei forme rotunjite. Puteți folosi o rolă de prosop de hârtie din carton pentru a menține ruloul de aluat frumos rotunjit în timpul depozitării. Doar tăiați cartonul pe lungime și alunecați buștenul în interiorul acestuia pentru a ajuta la menținerea formei rotunjite. Se da la frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 F și poziționați un suport pentru cuptor în centru. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Scoateți cartonul și folia de plastic din jurnalul de aluat și folosiți un cuțit subțire pentru a-l tăia în runde groase de 3/8 inci.
Așezați aproximativ 18 fursecuri la o distanță de 1 inch pe foaia de copt pregătită.
Coaceți, rotind foaia la jumătatea timpului de coacere, timp de 30 de minute sau până când prăjiturile sunt fierte și arată uscate deasupra. (Este greu de spus când se termină prăjiturile cu ciocolată neagră. Acesta este momentul în care un termometru pentru cuptor și un cronometru sunt cei mai buni prieteni ai tăi în bucătărie.)
Transferați cookie-urile într-un suport de răcire și lăsați-le să se răcească complet.
Sfaturi de depozitare: Păstrați cookie-urile răcite într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.