Ciocolata Cu Lapte-Coaja De Unt De Arahide

Ciocolata Cu Lapte-Coaja De Unt De Arahide
Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 16 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 140 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de ciocolată cu lapte, chipsuri de unt de arahide, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Ciocolata Unt De Arahide Cupa Coaja, și Coaja De Ciocolată Și Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați foaia de cookie cu folie. Într-o cratiță medie, topiți chipsurile de ciocolată și chipsurile de unt de arahide la foc mic, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
4
Răspândiți la grosimea de 1/4 inch pe foaia de cookie căptușită cu folie. Dați la frigider aproximativ 30 de minute sau până când este setat. Rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista