Ciocolata Cr Anglaise

Reteta de ciocolata Cr anglaise este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 970 calorii, 17g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce, gălbenușuri de ou, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vanilie ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Vanillan ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Souffl de ciocolata cu CR-uri cu CR-uri Anglaise, Gogoși de ciocolată cu "creme Anglaise", și Tort de ciocolată fără făină cu CR-uri Anglaise.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, gătiți lapte, smântână și zahăr, amestecând des, până când amestecul începe să aburească și să buleze în jurul marginilor tigaiei, aproximativ 8 minute.
Puneți gălbenușurile de ou într-un bol și bateți în aproximativ 1/2 cană amestec de lapte fierbinte, apoi turnați amestecul de ou înapoi în tigaie și bateți pentru a amesteca. Gătiti, amestecând cu o spatulă flexibilă, rezistentă la căldură, la foc mediu-mic, până când crema ajunge la 160 pe un termometru citit instantaneu și se îngroașă vizibil, 5 până la 8 minute.
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol. Setați vasul de cremă într-un castron mai mare de gheață și apă timp de 10 minute, amestecând frecvent, până când amestecul se răcește. Acoperiți cu un strat de folie de plastic presat pe suprafața cremei. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Se toarnă într-o coajă de patiserie coaptă și se acoperă cu zmeură.
Întindeți sosul între fiecare strat, apoi înghețați cu glazura preferată.
Se toarnă într-o crustă de prăjitură pregătită și se acoperă cu frișcă și așchii de ciocolată.
Acoperiți sosul cu vanilie crme anglaise (sau budincă de vanilie), migdale și bezea zdrobită sau fursecuri cu turtă scurtă.
Ca budincă: pur și simplu serviți așa cum este, cu puțină frișcă.