Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 130 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, vanilie, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolată Chip Pecan Pie Baruri, Ciocolată-Chip-Pecan Cookie Baruri, și Batoane De Pâine Cu Banane Pecan Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Amestec De Coacere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați untul ferm, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă. Apăsați ferm în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
3
Coaceți 15 minute; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mare, bateți ouăle, siropul de porumb, untul topit și vanilia cu lingura până se omogenizează. Se amestecă chipsuri de ciocolată și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Sirop De Porumb
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și setați. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când ciocolata este fermă. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.