Ciocolata Chip Cookie Strat Tort
Ciocolata Chip Cookie strat tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 467 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, pudră de cacao, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip Cookie Strat Tort, Triplu Strat Unt De Arahide + Ciocolata Chip Cookie + Cookie Aluat Cupe, și 7 Straturi Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 3 foi mari de copt.
Tăiați trei runde de hârtie pergament de 10 inci și așezați fiecare rundă pe fiecare foaie de copt.
Bateți 1 cană unt, zahăr brun și zahăr alb împreună într-un bol folosind un mixer electric până când este pufos și neted.
Se amestecă ouăle, 2 lingurițe extract de vanilie, bicarbonat de sodiu și sare în unt crem până se combină; amestecați făina până când aluatul este doar combinat. Îndoiți chipsurile de ciocolată în aluat.
Împărțiți aluatul în 3 părți; apăsați 1 parte pe fiecare rundă de pergament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rundele de prăjituri sunt rumenite și crocante în jurul marginilor și așezate la mijloc, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Amestecați untul topit, laptele și 1 linguriță extract de vanilie împreună într-un bol. Bateți zahărul cofetarilor și pudra de cacao împreună într-un bol separat până când sunt combinate uniform. Bateți amestecul de unt în amestecul de cacao până când glazura este netedă și îngroșată.
Curățați hârtia pergament de pe fundul fiecărei runde de prăjituri. Puneți deoparte cea mai frumoasă rundă pentru a fi utilizată pentru stratul superior.
Întindeți 1/2 glazura pe 1 rundă de fursecuri și deasupra cu o a doua rundă de fursecuri.
Întindeți glazura rămasă pe a doua rundă de prăjituri și deasupra cu a treia rundă de prăjituri.