Ciocolata Cheesecake Baruri necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Ciocolata Cheesecake Baruri, Chocolate Chip Cheesecake Baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine. Apăsați jumătate din aluat pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Puneți deoparte aluatul rămas pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați chipsurile de ciocolată, crema de brânză și laptele; gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cremă De Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă nucile și se extrage.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Nuci
5
Se întinde peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
6
Rupând bucăți mici, aruncați aluatul rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Coaceți la 375 de minute timp de 35-40 de minute sau până când toppingul se rumeneste. Se răcește complet pe un suport de sârmă.