Ciocolata Babka

Ciocolata Babka
Ciocolata Babka ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de pâine, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Ciocolata Babka, Ciocolata Babka, și Ciocolata Babka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele și topiți 1/4 cană de unt într-un vas de sticlă sau ceramică la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde sau pe plită într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
BolBol
2
Combinați făina de pâine, 2 căni de făină universală, drojdie și 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
3
Adăugați apa, amestecul de lapte-unt, oul și sarea la ingredientele uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
4
Folosiți cârligul de aluat într-un mixer de suport la viteză mică sau frământați aluatul cu mâna până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 15 minute. Dacă aluatul este prea umed, adăugați mai multă făină de pâine, aproximativ 2 linguri la un moment dat (până la 8 linguri) pentru a face un aluat funcțional; prea multă făină poate face aluatul să se usuce. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dimensiuni duble, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
5
Faceți umplutura de ciocolată și streuselul în timp ce aluatul crește. Pentru umplutură, amestecați ciocolata tocată mărunt, scorțișoara și 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
6
Tăiați în 1/4 cană unt răcit cu o furculiță. Pentru a face streusel, combinați zahărul cofetarilor și 1/4 cană făină universală; tăiați în 1/4 cană unt răcit până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UntUnt
7
Când aluatul s-a dublat, puneți aluatul în jos și tăiați-l în două bucăți egale. Formați ușor fiecare piesă într-o bilă. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Întindeți o porție pe o suprafață ușor înmuiată pentru a forma un dreptunghi de 15x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Se presară cu jumătate de umplutură de ciocolată, se rostogolește pentru a forma un jurnal lung și se sigilează cusătura. Atașați capetele pentru a forma un cerc și așezați inelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Repetați cu a doua bucată de aluat. Folosiți un cuțit zimțat sau foarfece de bucătărie pentru a tăia fante la intervale de 1 inch în jurul inelelor. Acoperiți inelele cu prosoape de bucătărie umede și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Periați pâinile cu spălarea ouălor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Presărați streusel deasupra.
13
Coaceți pâinile timp de aproximativ 25 de minute, rotind foile de copt pentru a promova chiar rumenirea, până când pâinea devine un maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista