Ciocolata Alune Umplute Pâine Prăjită Franceză

Ciocolata Alune Umplute Pâine Prăjită Franceză
Ciocolata alune umplute pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Ciocolata Alune Umplute Pâine Prăjită Franceză, Căpșuni Alune Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Toast Francez De Ciocolată-Alune Cu Sirop De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele și sarea. Lucrând în loturi, topiți o parte din unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat. Înmuiați feliile de pâine în amestecul de ouă și transferați rapid în tigaie. Gătiti 2 felii de pâine până se rumenesc, apoi răsturnați și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Întindeți 2 linguri de alune de ciocolată întinse pe 1 bucată de pâine și așezați cealaltă bucată de pâine gătită deasupra pentru a închide răspândirea alunelor de ciocolată. Apăsați ușor cu o spatulă, astfel încât piesele să se lipească. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Se servește cu sirop de arțar de gradul B sau zahăr alimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
BYOC: o garnitură frumoasă și gustoasă ar fi alunele tocate prăjite. De asemenea, bananele, căpșunile sau afinele ar fi delicioase. Mergeți mai departe și faceți un sos de fructe pentru a merge cu el pentru mama de Ziua Mamei. Ea va adora absolut sosul și tu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
AluneAlune
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista