Ciocolata Alune Torte

Ciocolata Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte cu alune de ciocolată. O porție conține 451 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Tort de alune, ciocolată și căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați grătarul cuptorului la mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de cheesecake de 8 inci cu unt și puneți-o deoparte. (O tigaie cu arc de 8 inci va funcționa și ea bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți ciocolata la un cazan dublu. Începeți prin a pune o oală mică cu apă pentru a fierbe pe aragaz. Odată ce apa fierbe, reduceți focul la minim și puneți un vas termorezistent în oală, astfel încât să se sprijine deasupra și să nu cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ciocolata în castron și amestecați constant până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți ciocolata de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt cu margini. Când cuptorul este la temperatură, glisați foaia de copt în cuptor. Prăjiți nucile până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți piulițele din cuptor și lăsați să se răcească complet. Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Folosind un prosop uscat și dur, frecați nucile împreună pentru a îndepărta majoritatea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Transferați nucile în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când formează o pulbere semi-fină, aproximativ textura nisipului grosier, 10 până la 12 impulsuri scurte. Nu peste cotlet, sau veți termina cu o mizerie uleios, separate. Puneți deoparte nucile măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până devin pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați ouăle și vanilia, bătând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Adăugați făină, sare și scorțișoară, bătând încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
12
Se toarnă alunele măcinate și se scoate în ciocolată, bătând până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
13
Se toarnă aluatul în tigaia unsă și se coace până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese cu doar câteva dungi de ciocolată cu aspect mat, aproximativ 30 de minute. Mijlocul poate părea încă puțin underdone, ceea ce este bine atâta timp cât scobitoarea nu este acoperită cu ceea ce arată ca un aluat umed de ciocolată. După ce ați terminat, scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Odată ce tortul este rece, îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei. Inversați tortul pe un platou de servire și îndepărtați cercul de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Lăsați să stea 20 de minute înainte de a prăfui liberal cu zahăr alimentat pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
16
Serviți imediat sau sigilați în plastic înainte de a le păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista