Ciocolata Alune Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte cu alune de ciocolată. O porție conține 451 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 116 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Tort de alune, ciocolată și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați grătarul cuptorului la mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de cheesecake de 8 inci cu unt și puneți-o deoparte. (O tigaie cu arc de 8 inci va funcționa și ea bine.)
Topiți ciocolata la un cazan dublu. Începeți prin a pune o oală mică cu apă pentru a fierbe pe aragaz. Odată ce apa fierbe, reduceți focul la minim și puneți un vas termorezistent în oală, astfel încât să se sprijine deasupra și să nu cadă.
Adăugați ciocolata în castron și amestecați constant până se topește complet.
Scoateți ciocolata de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt cu margini. Când cuptorul este la temperatură, glisați foaia de copt în cuptor. Prăjiți nucile până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Scoateți piulițele din cuptor și lăsați să se răcească complet. Temperatura inferioară a cuptorului la 350 F.
Folosind un prosop uscat și dur, frecați nucile împreună pentru a îndepărta majoritatea pielii.
Transferați nucile în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când formează o pulbere semi-fină, aproximativ textura nisipului grosier, 10 până la 12 impulsuri scurte. Nu peste cotlet, sau veți termina cu o mizerie uleios, separate. Puneți deoparte nucile măcinate.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până devin pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle și vanilia, bătând până se amestecă.
Adăugați făină, sare și scorțișoară, bătând încă 30 de secunde.
Se toarnă alunele măcinate și se scoate în ciocolată, bătând până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Se toarnă aluatul în tigaia unsă și se coace până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese cu doar câteva dungi de ciocolată cu aspect mat, aproximativ 30 de minute. Mijlocul poate părea încă puțin underdone, ceea ce este bine atâta timp cât scobitoarea nu este acoperită cu ceea ce arată ca un aluat umed de ciocolată. După ce ați terminat, scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de răcire.
Odată ce tortul este rece, îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei. Inversați tortul pe un platou de servire și îndepărtați cercul de pergament.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de a prăfui liberal cu zahăr alimentat pentru garnitură.
Serviți imediat sau sigilați în plastic înainte de a le păstra la frigider.