Ciocolata alba Marietta Macadamia Biscotti
Biscotti de Macadamia de ciocolată albă Marietta necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 13 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 112. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Ciocolata alba Marietta Macadamia Biscotti, Biscuiți Macadamia Cu Ciocolată Albă (Făină Albă De Grâu Integral), și Ciocolată Albă Macadamia Nuci Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o foaie sau o linie de prăjituri cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, cremă împreună unt și zahăr până la pufos. Bateți în ouă, vanilie și amaretto. Într-un castron separat se amestecă făina, praful de copt și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt. Îndoiți nucile și chipsurile de ciocolată albă.
Împărțiți aluatul în 4 părți egale.
Așezați fiecare 1/4 de aluat pe foaia de prăjituri și formați-o în bușteni de aproximativ 14 inci lungime și 1 1/2 inci lățime.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc foarte ușor. Se răcește și se taie în diagonală în felii de 1/2 inch. Aranjați feliile pe foaia de copt și continuați să coaceți 8 minute, până se rumenesc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon