Ciocolata Acoperite Cherry Pops
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 28 de porții cu 262 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de bețișoare de acadea de hârtie, spumă de plastic bloc, glazură de vanilie betty rich & creamy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Maraschino Cherry Ciocolata Acoperite Pops, Ciocolată acoperite Cherry Pops și un Zoku Quick Pop Maker Giveaway, și Ciocolata acoperite S ' mores cums.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește complet.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine. Formați în bile de 28 (1 1/2 inch), plasând cireșul în centrul fiecăruia și acoperind complet cireșul.
Așezați pe foaia cookie. Înghețați până la fermitate. Când bilele de tort sunt ferme, transferați la frigider.
Într-un castron cu microunde mediu, acoperirea bomboanelor cu microunde pe mediu (50%) 1 minut, apoi în trepte de 15 secunde, până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Scoateți mai multe bile de tort din frigider odată. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane topite și introduceți bățul în 1 bilă de tort nu mai mult de jumătate. Scufundați fiecare bilă de tort în bomboane topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Presărați mingea de tort cu cristale de zahăr.
Lăsați să stea până când este setat.