Cina vegetariană cu o oală de Sud-Vest este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 259 calorii. Un amestec de mazăre cu ochi negri, căței de usturoi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 96%. Rețete similare includ Southwest Vegetarian Coace, Tacos Vegetarian De Pui Din Sud-Vest, și Supă De Linte Vegetariană Din Sud-Vest.
Așezați mazărea, ardeiul verde, ceapa, usturoiul, porumbul și roșiile, în aragazul lent. Se condimentează cu pudră de chili și chimen; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat