Cinnamon Rolls II este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 336 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă în unt; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați apă și lăsați să se răcească până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte, drojdia, zahărul alb, sarea, ouăle și 2 căni de făină; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Împărțiți aluatul în două bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rotiți fiecare piesă într-un dreptunghi de 12x9 inch. Într-un castron, amestecați scorțișoara și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întindeți fiecare bucată cu jumătate din unt, jumătate din amestecul de zahăr brun și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
4 Felii Subțiri De Salam
8
Rulați aluatul, folosind puțină apă pentru a sigila cusătura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Rola
9
Tăiați fiecare rolă în 12 felii folosind un cuțit foarte ascuțit sau ață dentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
10
Așezați rulourile pe două tigăi de copt unse de 9x13 inci. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Pentru a face glazura; combinați zahărul de cofetărie, crema de brânză, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Zahăr
13
Adăugați lapte treptat până când glazura atinge o consistență răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Lapte
14
Se întinde pe rulouri calde (dar nu fierbinți) de scorțișoară.