Cinnamon Rolls II

Cinnamon Rolls II
Cinnamon Rolls II este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 336 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă în unt; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați apă și lăsați să se răcească până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte, drojdia, zahărul alb, sarea, ouăle și 2 căni de făină; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în două bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rotiți fiecare piesă într-un dreptunghi de 12x9 inch. Într-un castron, amestecați scorțișoara și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți fiecare bucată cu jumătate din unt, jumătate din amestecul de zahăr brun și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
8
Rulați aluatul, folosind puțină apă pentru a sigila cusătura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
9
Tăiați fiecare rolă în 12 felii folosind un cuțit foarte ascuțit sau ață dentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Așezați rulourile pe două tigăi de copt unse de 9x13 inci. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a face glazura; combinați zahărul de cofetărie, crema de brânză, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
13
Adăugați lapte treptat până când glazura atinge o consistență răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
14
Se întinde pe rulouri calde (dar nu fierbinți) de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista