Cinnamon Rolls II
Cinnamon Rolls II este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 336 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se amestecă în unt; se amestecă până se topește.
Adăugați apă și lăsați să se răcească până se încălzește.
Într-un castron mare, combinați amestecul de lapte, drojdia, zahărul alb, sarea, ouăle și 2 căni de făină; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Împărțiți aluatul în două bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-un dreptunghi de 12x9 inch. Într-un castron, amestecați scorțișoara și zahărul brun.
Întindeți fiecare bucată cu jumătate din unt, jumătate din amestecul de zahăr brun și scorțișoară.
Rulați aluatul, folosind puțină apă pentru a sigila cusătura.
Tăiați fiecare rolă în 12 felii folosind un cuțit foarte ascuțit sau ață dentară.
Așezați rulourile pe două tigăi de copt unse de 9x13 inci. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Pentru a face glazura; combinați zahărul de cofetărie, crema de brânză, untul și vanilia.
Adăugați lapte treptat până când glazura atinge o consistență răspândită.
Se întinde pe rulouri calde (dar nu fierbinți) de scorțișoară.