Cinci straturi Mexican Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, apă, cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Indian 7 Strat Dip, Baie Mexicană Cu 7 Straturi, și Strat Mexican Dip.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Puneți jumătate din amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie cu fasolea neagră, ardeiul chipotle, 2 linguri de suc de lămâie, chimen, apă și sare. Puree până la neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor Piure
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați porumbul în tigaie cu amestecul de ceapă rămas și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
7
Într-un castron mic mash avocado cu sucul de lămâie rămas. Într-un castron mediu aruncați împreună roșiile, scallion și jalapeno, dacă utilizați. Condimentează amestecul de roșii cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Răspândiți scufundarea de fasole neagră în fundul unui vas de copt sau de servire de 8 pe 8. Se acoperă cu amestecul de porumb, întinzându-l pentru a forma un singur strat peste fasole, se repetă cu avocado, apoi roșiile. Sus cu brânză.
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.