Cinci Rillete De Porc Cu Condimente

Cinci Rillete De Porc Cu Condimente
Cinci condimente de porc Rillettes este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 380 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Rillettes De Porc, Rillettes de porc, și Gatiti cartea: Rillettes de umăr De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se toacă și se toacă usturoiul cu pudră de cinci condimente, 1 lingură sare kosher și 1/2 linguriță piper. Frecați pe carne de porc și grăsime într-o oală grea de 5 litri. Înfășurați pătrunjelul, frunza de dafin și scallions înjumătățite în pânză de brânză și legați-le cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
FatbackFatback
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați în oală cu carne de porc, apă și 1/3 cană de Sherry și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la cuptor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se fierbe morcovul până când este crocant, aproximativ 4 minute. Se amestecă scallion tocat și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se scurge și se răcește ușor.
6
Scurgeți amestecul de porc într-o sită mare așezată peste un castron, rezervând lichid. Tăiați bine carnea și amestecați ușor grăsimeaînapoi cu dinți, transferând ambele într-un castron. Degresați și rezervați grăsimea din lichid. Se amestecă 1/2 cană de lichid în carne cu legume, lingura rămasă Sherry și 1/2 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
FatbackFatback
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Transferați pe terină, apăsând ușor. Se acoperă cu 1/4 inch de grăsime. Se răcește, apoi se răcește 8 ore.
8
Se servește la temperatura camerei.
1
Rilletele pot fi răcite până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RillettesRillettes
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista