Cinci Condimente De Pui La Gratar

Cinci condimente de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. 383 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de pudră de cinci condimente, oțet de orez condimentat, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 2 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui Cu Cinci Condimente La Grătar, Condimente La Grătar-Pui Întreg Frecat, și Santa Fe Spice Rub {pentru pui la grătar}.
Instrucțiuni
Scor partea de piele de fiecare bucată de pui 2-3 ori, aproximativ 1/8 inch adâncime.
Bateti impreuna sucul de 1/2 lime, 1 lingura sos de pește, usturoi, 1 lingura otet de orez, chineză cinci condimente praf, 2 lingurite fierbinte chile pastă, ghimbir, și sos de soia într-un castron.
Se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați puiul, înveliți uniform cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 6 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți jumătățile de pui din pungă și transferați-le pe o farfurie sau o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie. Puneți bucățile de pui uscate cu mai multe prosoape de hârtie. Rezervați amestecul de marinadă într-un castron mic.
Bateți împreună 1/3 cană oțet de orez, suc de 1/2 tei, 1 linguriță sos de pește și 1 linguriță pastă fierbinte de chile într-un bol mic. Pune deoparte.
Grătați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit timp de 2 minute. Întoarceți fiecare bucată, periați cu amestec de marinată rezervat și treceți la căldură indirectă.
Grătar, periaj cu glazură și cotitură vreodată 10-15 minute, până când bine rumenit și carnea nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute în total. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Stropiți amestecul de suc de lămâie de oțet peste pui și serviți.