Cina În Seara Asta: Îmbrăcarea Piureului De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dați cina în seara asta: încercați să îmbrăcați piureul de cartofi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 368 calorii. Dacă aveți unt, morcovi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Piure De Cartofi Dulci, Cina În Seara Asta: Piure De Cartofi Cu Fulgi De Kale, și Cina In Seara Asta: Thousand Island Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii întregi necurățați într-o oală mare și umpleți cu apă până când sunt acoperiți cu un centimetru. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Aruncați morcovii și gătiți încă 15 minute.
Scurgeți legumele într-o strecurătoare. Îndepărtați cu grijă cojile cartofilor. Aruncați totul înapoi în oala fără apă. Du-te în oraș cu un tocător de cartofi.
Adăugați untul, mai amestecați puțin. Decât să amesteci smântâna grea. Condimentează cu sare și piper după gust.