Cina în seara asta: Tofu prăjit cu sos de soia dulce închis

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cina în seara asta: tofu prăjit cu sos de soia dulce închis ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 331 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sambal oelek, sos de soia, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara, Cina în seara asta: creveți prăjiți cu sos de roșii, și Cina in seara asta: se amestecă tort de orez prăjit cu sos Gochujang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, mierea, oțetul de orez și sambal oelek într-un castron de dimensiuni medii. Pune deoparte.
Tăiați tofu-ul în felii groase de cm, care au o lungime de aproximativ 3 inci. Uscați bucățile de tofu pe prosoape de hârtie.
Puneți o tigaie mare sau un wok la foc mare. Când fumați, adăugați suficient ulei de canola pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați câte felii de tofu se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana cand tofu se rumeneste pe fund, doua-trei minute. Întoarceți piesele cu o pereche de clești și maro pe cealaltă parte, aproximativ două minute. Când ați terminat, scurgeți bucățile de tofu pe prosoape de hârtie. Repetați procesul cu bucățile de tofu rămase, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Se toarnă toată, cu excepția a 1 linguriță de ulei de canola și se reduce focul la mediu.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 15 secunde.
Se toarnă amestecul de sos de soia și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde. Opriți căldura.
Împărțiți tofu între două farfurii și turnați jumătate din sos peste fiecare.
Se ornează cu serrano tocat și scallion.