Cina în seara asta: tartă cu dovlecei, ciuperci și brânză de capră

Cina în seara asta: tartă cu dovlecei, ciuperci și brânză de capră
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.97 pe portie. O porție conține 837 calorii, 17g de proteine, și 59G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, ciuperci, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: Torta de ciuperci prăjite cu brânză de capră și fasole neagră, Cina în seara asta: Risotto de spanac cu brânză de capră, și Cina în seara asta: prăjituri de porumb cu brânză de capră și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți jumătate din ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați feliile de dovlecel și gătiți până devin aurii, 5-7 minute, întorcându-se la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Transferați pe o farfurie și adăugați ciupercile, un vârf bun de sare și uleiul rămas. Continuați să gătiți până când lichidul s-a evaporat și ciupercile s-au rumenit; adăugați usturoi și cimbru și continuați să gătiți încă câteva minute până când usturoiul se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați vinul Madeira și gătiți până se evaporă și se absoarbe în ciuperci, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Așezați puful pastos pe hârtie pergament și înțepați peste tot cu o furculiță, lăsând marginea de 1/2 inch pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Spread ciuperci peste foaie, apoi strat dovlecel și brânză pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Gatiti la cuptor 30 pana la 40 de minute, pana cand marginile de patiserie sunt aurii si umflate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista