Cina în seara asta: tartă cu dovlecei, ciuperci și brânză de capră
Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.97 pe portie. O porție conține 837 calorii, 17g de proteine, și 59G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, ciuperci, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: Torta de ciuperci prăjite cu brânză de capră și fasole neagră, Cina în seara asta: Risotto de spanac cu brânză de capră, și Cina în seara asta: prăjituri de porumb cu brânză de capră și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți jumătate din ulei la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de dovlecel și gătiți până devin aurii, 5-7 minute, întorcându-se la jumătate.
Transferați pe o farfurie și adăugați ciupercile, un vârf bun de sare și uleiul rămas. Continuați să gătiți până când lichidul s-a evaporat și ciupercile s-au rumenit; adăugați usturoi și cimbru și continuați să gătiți încă câteva minute până când usturoiul se înmoaie.
Adăugați vinul Madeira și gătiți până se evaporă și se absoarbe în ciuperci, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust.
Așezați puful pastos pe hârtie pergament și înțepați peste tot cu o furculiță, lăsând marginea de 1/2 inch pe laturi.
Spread ciuperci peste foaie, apoi strat dovlecel și brânză pe partea de sus.
Gatiti la cuptor 30 pana la 40 de minute, pana cand marginile de patiserie sunt aurii si umflate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.