Cina în seara asta: Squash de vară și Ricotta Galette

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Squash de vară și Ricotta Galette o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 104 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de parmezan, gălbenuș de ou, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară, Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară, și Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți timp, așezați feliile de dovlecei pe un platou stratificat cu prosoape de hârtie și spinkle-le cu sare, lăsând timp de 30 de minute pentru a extrage umezeala. Acest lucru va face ca galette să fie mai puțin probabil să devină ud. Ștergeți-le uscate când ați terminat.
Bateți împreună uleiul de măsline și usturoiul și lăsați-l deoparte. Într-un alt castron, amestecați împreună ricotta, parmezanul, mozzarella și 1 linguriță de ulei de măsline usturoi și condimentați amestecul după gust cu sare și piper.
Coaceți până când Galeta este pufoasă și aurie, 30-40 de minute, apoi îndepărtați și presărați frunzele de busuioc peste ea.
Lăsați să stea câteva minute, apoi glisați pe un platou de servire și serviți.