Cina În Seara Asta: Scoici În Stil Taiwanez
Cina in seara asta: scoici în stil taiwanez este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 395 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scallion, scoici și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: scoici cu cârnați afumați cu cartofi dulci și Nasturel, Cina in seara asta: BLT, stil Animal, și Cina In Seara Asta: Migas, Tex-Mex Stil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, sosul de stridii, zahărul, vinul de orez și uleiul de susan și puneți deoparte.
Puneți o tigaie de lucru sau mare la foc mare.
Se toarnă uleiul de gătit și când este fierbinte, se adaugă usturoiul și ghimbirul. Se amestecă prăjirea câteva secunde până se aromează.
Adăugați ardeii iute și gătiți timp de aproximativ 10 secunde.
Adăugați scoicile, amestecați bine, apoi acoperiți. Gatiti pana cand unele dintre scoici incep sa se deschida, aproximativ 2 pana la 4 minute. Apoi se toarnă amestecul de sos de soia. Recuperați și gătiți până când toate scoicile s-au deschis.
Presărați scallion, opriți focul și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.