Cina în seara asta: salată nouă de cartofi prăjiți cu maioneză Poblano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați cina în seara asta: salată de cartofi noi prăjită cu Mayo Poblano. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ceapă verde, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 21 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Poblano prăjit-salată de cartofi cu friptură la grătar, Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano), și Cina in seara asta: supa de porumb cremos cu prăjită poblano Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. aruncați cartofii pe o parte a tigaiei și stropiți cu ulei vegetal. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți timp de 10 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor. Aruncați poblanos și usturoiul cu puțin mai mult ulei vegetal și așezați-l pe cealaltă parte a foii de copt.
Adăugați ceapa verde deasupra cartofilor noi.
Se introduce din nou la cuptor și se gătește până când cartofii sunt fragede, poblanos sunt uniform blister, iar usturoiul este moale, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Îndepărtați pielea înnegrită de pe poblanos și aruncați semințele și tulpinile. Se toacă poblano și se pune jumătate într-un blender împreună cu usturoiul prăjit, gălbenușul de ou, oțetul și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează. În timp ce încă alergați, stropiți încet în uleiul de măsline.
Aruncați cartofii, ceapa verde, coriandrul și restul de chile prăjit într-un castron mediu.
Adăugați o jumătate de cană de maioneză poblano și amestecați până se acoperă bine.
Se servește cu slănina mărunțită.