Cina în seara asta: salată franceză de Bistro cu slănină, crutoane și usturoi

Reteta cina in seara asta: salata Bistro franceză cu slănină, crutoane și usturoi este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 440 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, oțet de vin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată de păpădie cu ouă Pocate și slănină, Cina în seara asta: salată de Broccoli cu slănină, arpagic și roșii, și Cina în seara asta: somon cu slănină afumată și salată de linte.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună dijonul și oțetul de vin roșu.
Adăugați uleiul într-un flux lent în timp ce bateți energic pentru a crea o emulsie cremoasă a ingredientelor pentru pansament. Odată adăugat tot uleiul, condimentați după gust cu sare.
Adăugați slănina într-o tigaie medie și dați focul la mediu. Gatiti slanina pana cand grasimea incepe sa se rumeneasca, 2-3 minute, apoi adaugati painea cubata. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand slanina este crocanta si painea este aurie, 10-12 minute.
Așezați verdeața într-un bol mare de salată. Se acoperă cu amestecul de slănină / crutoane și pansament, apoi se aruncă pentru a acoperi bine frunzele. Condimentați, dacă este necesar, cu sare.
Adăugați usturoiul tocat apoi împărțiți între farfurii.
Serviți în timp ce crutoanele sunt încă calde.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux brut ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.