Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon
Cina în seara asta: salata de pește alb la grătar cu roșii și vinaigretă de tarhon este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, roșii cherry, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere, Cina In Seara Asta: Salata De Crab Tarhon, și Cina In Seara Asta: Salata De Pui Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Periați fiecare file de pește cu o linguriță de ulei de canola, apoi condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Pește
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, apoi periați tigaia cu cele două lingurițe rămase de ulei de canola. Când tigaia este caldă, adăugați fileurile cu carnea în jos. Gatiti pana cand carnea este ferma si incep sa apara liniile de gratar, doua pana la patru minute, in functie de grosimea fileurilor. Întoarceți fileurile și gătiți până când pielea începe să se rumenească, două până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, amestecați uleiul de măsline și oțetul într-un castron mediu. Apoi aruncați roșiile, tarhonul și caperele. Condimentează acest amestec cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Împărțiți amestecul de salată între patru farfurii. Când peștele este gata, așezați un file deasupra fiecărei salate. Completați fiecare pește cu un sfert din amestecul de roșii și vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.