Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar

Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Cina în seara asta: salata caldă de calmar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, calmar, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, Cina în seara asta: salată caldă de cârnați și linte, și Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați gălbenușurile de ou, usturoiul și sarea într-un blender. Procesați până la piure. La viteză medie, stropiți încet câteva picături de ulei de măsline până începe să se emulsioneze. Continuați să stropiți în uleiul de măsline până când s-a adăugat totul, având grijă să nu îl adăugați prea repede sau se va rupe. Condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru salata caldă de calmar: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Transferați la cuptor și așteptați până se prăjește ușor, aproximativ opt minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Uscați bucățile de calmar pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați cât de mult din calmar se va potrivi într-un singur strat. La început, bucățile de calmar se vor lipi de tigaie. Odată ce se eliberează sau se îndoaie, ceea ce durează cinci până la zece secunde, întoarceți piesele. Gatiti pana cand bucatile apar albe, inca cinci pana la zece secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați bucățile într-un castron. Repetați acest proces, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Întoarceți focul la minim și adăugați usturoiul. Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Transferați în castron cu calmarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Deglazați tigaia cu vinul alb, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite. Puneți focul la mediu și fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Bateți în oțet, apoi două linguri de ulei de măsline. Odată ce amestecul este emulsionat, opriți focul și amestecați în a arkololi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se toarnă cel puțin jumătate din acest sos peste calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CalmarCalmar
14
Adăugați totul dacă vă simțiți așa (Vezi nota de mai sus).
15
Presărați aproximativ jumătate din pesmet în vasul cu calmarul. Aruncați acest amestec doar de două ori, apoi adăugați verdeața și aruncați bine. Împărțiți acest amestec între patru farfurii și acoperiți cu o stropire a firimiturilor de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
VerziiVerzii
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Revista