Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară

Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară
Cina de rețetă în seara asta: Risotto de Squash de vară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 630 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare și piper, flori de dovleac, ierburi precum salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă, Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, și Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță și păstrați-l la foc mic. Într-o oală mare și grea topiți 2 linguri de unt și sotati ceapa la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orezul și amestecați bine, asigurându-vă că toate boabele sunt acoperite cu grăsime și gătiți timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați vinul și câteva vârfuri de sare și lăsați-l să se absoarbă în orez; odată ce a adăugat aproximativ 1 cană de stoc și amestecați bine. Se amestecă des pe măsură ce stocul este absorbit, adăugându-l câte 1 cană odată ori de câte ori oala este aproape uscată din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Între timp, topiți încă 2 linguri de unt într-o tigaie mare de sote la foc mare și gătiți dovleceii sau dovleceii până devin aurii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Când orezul este aproape moale, cu un centru dur "cretos", adăugați dovleceii sau dovleceii, florile de dovleac și ierburile. Se amestecă bine și se adaugă mai mult stoc. Gatiti, adaugand stoc daca este necesar, pana cand orezul este fraged, apoi amestecati restul de unt, parmezan si otet balsamic. Opriți focul și acoperiți, lăsând oala să stea timp de 2 minute (pregătiți boluri puțin adânci între timp). Se toarnă în boluri și se servește cu mai mult parmezan ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista