Cina În Seara Asta: Risotto De Dovleac De Vară
Cina de rețetă în seara asta: Risotto de Squash de vară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 630 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare și piper, flori de dovleac, ierburi precum salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: Risotto maro cu dovlecei de vară, Favas și mentă, Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei, și Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță și păstrați-l la foc mic. Într-o oală mare și grea topiți 2 linguri de unt și sotati ceapa la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați orezul și amestecați bine, asigurându-vă că toate boabele sunt acoperite cu grăsime și gătiți timp de 1-2 minute.
Adăugați vinul și câteva vârfuri de sare și lăsați-l să se absoarbă în orez; odată ce a adăugat aproximativ 1 cană de stoc și amestecați bine. Se amestecă des pe măsură ce stocul este absorbit, adăugându-l câte 1 cană odată ori de câte ori oala este aproape uscată din nou.
Între timp, topiți încă 2 linguri de unt într-o tigaie mare de sote la foc mare și gătiți dovleceii sau dovleceii până devin aurii. Pune deoparte.
Când orezul este aproape moale, cu un centru dur "cretos", adăugați dovleceii sau dovleceii, florile de dovleac și ierburile. Se amestecă bine și se adaugă mai mult stoc. Gatiti, adaugand stoc daca este necesar, pana cand orezul este fraged, apoi amestecati restul de unt, parmezan si otet balsamic. Opriți focul și acoperiți, lăsând oala să stea timp de 2 minute (pregătiți boluri puțin adânci între timp). Se toarnă în boluri și se servește cu mai mult parmezan ca garnitură.