Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci

Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci
Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, smog elvețian, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, și Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați quinoa este o cratiță cu 2 căni de apă cu un vârf bun de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 10-15 minute până când quinoa este pufoasă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fulgii de bietă și ardei roșu și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se scoate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și adăugați usturoiul la foc mediu. Când este ușor auriu, adăugați ciupercile. Când își eliberează umezeala, aproximativ 3 minute, se condimentează cu un vârf de sare și piper. Când sunt fragede, aproximativ 5 minute, amestecați smogul rezervat și cimbru și încălziți. Se amestecă quinoa și se împarte în 4 boluri sau farfurii. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista