Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci
Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, smog elvețian, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, și Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați quinoa este o cratiță cu 2 căni de apă cu un vârf bun de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 10-15 minute până când quinoa este pufoasă și fragedă.
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fulgii de bietă și ardei roșu și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se scoate pe o farfurie.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și adăugați usturoiul la foc mediu. Când este ușor auriu, adăugați ciupercile. Când își eliberează umezeala, aproximativ 3 minute, se condimentează cu un vârf de sare și piper. Când sunt fragede, aproximativ 5 minute, amestecați smogul rezervat și cimbru și încălziți. Se amestecă quinoa și se împarte în 4 boluri sau farfurii. Se acoperă cu parmezan ras.