Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, smog elvețian, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, și Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați quinoa este o cratiță cu 2 căni de apă cu un vârf bun de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 10-15 minute până când quinoa este pufoasă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fulgii de bietă și ardei roșu și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se scoate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard Elvețian
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și adăugați usturoiul la foc mediu. Când este ușor auriu, adăugați ciupercile. Când își eliberează umezeala, aproximativ 3 minute, se condimentează cu un vârf de sare și piper. Când sunt fragede, aproximativ 5 minute, amestecați smogul rezervat și cimbru și încălziți. Se amestecă quinoa și se împarte în 4 boluri sau farfurii. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chard Elvețian
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat