Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci

Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci
Cina în seara asta: Quinoa cu Bietă și ciuperci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, smog elvețian, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, și Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați quinoa este o cratiță cu 2 căni de apă cu un vârf bun de sare. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 10-15 minute până când quinoa este pufoasă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați fulgii de bietă și ardei roșu și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se scoate pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și adăugați usturoiul la foc mediu. Când este ușor auriu, adăugați ciupercile. Când își eliberează umezeala, aproximativ 3 minute, se condimentează cu un vârf de sare și piper. Când sunt fragede, aproximativ 5 minute, amestecați smogul rezervat și cimbru și încălziți. Se amestecă quinoa și se împarte în 4 boluri sau farfurii. Se acoperă cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista