Cina în seara asta: păstrăv prăjit cu usturoi și busuioc

Cina în seara asta: păstrăv prăjit cu usturoi și busuioc
Cina in seara asta: păstrăv Pan-ars cu usturoi și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 391 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, frunze de busuioc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina în seara asta: creveți de usturoi cu busuioc, roșii și fulgi de piper, Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, și Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile și uscați-le. Condimentați cu sare și piper, apoi încălziți o tigaie mare (12 inci) la foc mediu-mare cu uleiul de măsline. Căutați fileurile timp de un minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Împrăștiați usturoiul și frunzele de busuioc în jurul peștelui, întoarceți focul la minim, acoperiți și continuați să gătiți aproximativ cinci minute sau până când peștele este aproape de gătit. Întoarceți fileurile la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Scoateți peștele și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Adăugați vinul în tigaie, dați focul la mare și răzuiți orice bucăți maro. Reduceți până când începeți să deveniți siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați spanacul și mazărea de zăpadă și aruncați cu sosul, până când spanacul este bine ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Serviți peștele pe patul de spanac acoperit cu o stoarcere de lămâie proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista